• Huisartsenvervoer

  Partner van medisch professionals en evenementenorganisatoren
  Betrokken, flexibele en slagvaardige medische assistentie
  Meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring

Scroll voor meer informatie

Huisartsenvervoer

Als huisarts ligt er ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend vaak een grote druk op uw schouders. Hoe prettig is het dan als u zich niet druk hoeft te maken om vervoer?

Kies daarom voor de huisartsenservice van MAI. Wij brengen u snel en veilig naar uw patiënten. Dat doen we met moderne huisartsenauto’s die voorzien zijn van moderne communicatiemiddelen en medische apparatuur. Onze ervaren chauffeurs beschikken bovendien over medische kennis. Ze kunnen u dus assisteren tijdens uw visites. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw praktijk of huisartsenpost? We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Cases: MAI in actie!

 • Bleeding Belt

  MAI heeft een koppelriem ontwikkeld waarmee hulpverleners bij terroristische aanslagen of andere grote incidenten uitwendige bloedingen kunnen stelpen. Deze is toegevoegd aan onze standaard uitrusting bij de verschillende dienstverleningen.

 • Geconditioneerde AED kast

  Voor de goede conditionering en betrouwbaarheid van de AED’s hebben wij een volledig geconditioneerde en op afstand te monitoren AED kast in ons assortiment. Voor meer informatie bel 0342 421399.

 • Uitbreiding capaciteit Planbare Ambulancezorg

  Wegens de toenemende vraag voor de uitvoer van planbare ambulancezorg in diverse regio’s hebben wij een aantal vacatures. Deze vacatures zijn in deze website te vinden.

 • Externe kwaliteitsaudit op evenementenlocatie

  Tijdens de medische inzet door MAI bij het concert van Guns ’n Roses in het Goffertpark in Nijmegen, heeft Kiwa op locatie een externe kwaliteitsaudit op basis van de NEN-EN 15224 uitgevoerd. Het resultaat is om trots op te zijn. Er zijn geen aandachtspunten, afwijkingen of tekortkomingen geconstateerd.

 • Psycholance 1 jaar in dienst

  Vanaf 14 augustus 2017 verzorgt MAI in samenwerking met UMCG Ambulancezorg, Politie en GGZ Drenthe de Psycholance in Drenthe. We kijken terug op een succesvol jaar waarin we maatwerk hebben verzorgd voor het vervoer Van de verwarde persoon, de pilotperiode wordt verlengd tot mei 2019.

Wat levert de MAI
Huisartsenservice u op?

Rust in uw organisatie

Geen rompslomp rondom ingewikkeld roosterwerk MAI ontzorgt u volledig.

Dag en nacht zekerheid

Geen geregel bij piekdrukte of ziekteuitval. MAI garandeert 100 procent bezetting.

Kostenbesparing

Geen zorgen over mobiliteit bij uitval van voertuigen, storingen of reparatie. MAI beheert een eigen, volwaardig en modern wagenpark.

Administratieve eenvoud

Geen personeel op de loonlijst voor vervoer. Geen zorgen over certificeringen. MAI beschikt over team professioneel getrainde chauffeurs.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacy statement